Max van Raamsdonk, Aqua Libra is een conceptueel avontuurlijke fotografe uit Utrecht.

Zij confronteert mensen met haar beelden om zich open te stellen en probeert het oordeel weg te nemen over taboe onderwerpen. Haar passie is om te experimenteren in haar fotografie en in het maken van korte films.
Zij houdt er niet van te worden gecategoriseerd. Zij is een autodidact fotograaf en heeft haar eigen bedrijf met betrekking tot fotografie en film.

De mens en de wereld intrigeert haar en door te observeren, kijken en luisteren komt er een beeld, een verhaal tot leven. Dit kan gebeuren door verschillende stimuli, een gesprek, een woord, een uitdrukking, muziek of film, zodat de rauwe emotie in het beeld te zien is.

Celebrating Sexual and Gender Diversity
Titel: In Transitie.

Een weg vanuit het duistere van de singulariteit naar het lichte zijn. Breekpunt van normaliteit en diversiteit. Het zijn de scheuren die het licht doorlaten en het harde gewoon-zijn openbreken.
In het zachte licht kan het anders-zijn zich voeden, met ruimte en identiteit. Barsten en
scheuren, gestuurd door duistere innerlijke kracht die transformatie toelaat. Wanhoop, vorm zoeken, vormgeven, vorm zijn.

De fase voor het kunnen vieren is de strijd die men moet leveren door niet op te geven je uiteindelijke zelf te kunnen en mogen zijn.

Foto Max

Werken:
Hypnotized  (100 x 100 cm, Gator foam, Satin folie)
Visualize  (100 x 100 cm, Gator foam, Satin folie)
Watching  ( 100 x 100 cm, Gator foam, Satin folie)

Kunst Max 2 Kunst Max 3 Kunst Max 1