Tipart – The Pink Art Route Utrecht

Van 17 t/m 26 juni hangt er weer roze kunst in de Utrechtse etalages. Na het succes van vorig jaar organiseert TIPART (The International Pink Art Route) de Roze kunstroute TIPART 2.0. Deze voert langs meer dan 20 locaties: winkeletalages, restaurants, bars, boekhandels, het stadhuis en de bibliotheek.

De route volg je met behulp van een boekje of via een rondleiding van een gids (beide gratis). De wandeling is een verrassende en laagdrempelige manier om kunst te zien van lesbische-, homoseksuele-, biseksuele en transseksuele kunstenaars. Het aanbod is zeer divers: fotografie, schilderijen, sculpturen, boeken en gedichten.
Rondleidingen (voor groepen) zijn ook mogelijk op afspraak buiten de data.

Heb je vragen of wil je een rondleiding? Mail ons

Meer info: hier